Dugite motors

Hooded de ongebruikelijke structuur van de clitoris en wat eraan te doen

“Aan het begin van vorig jaar besefte ik dat mijn "bloem" Iets anders – schrijft auteur Bustle Gabriel Moss. – Hij heeft meer een paar bloemblaadjes dan je nodig hebt, als je begrijpt wat ik bedoel. Hoogstwaarschijnlijk begrijp het niet, omdat ze niet over dergelijke dingen zeggen. Niemand zegt: "Ik heb een enorme clitual kap". Oké, misschien, "enorm" – Ik ben overdrijven. Kan hij de zon verduisteren, waardoor een nieuwe ijstijd, waarbij alleen de ratten van mutanten zullen overleven? ik denk niet. lovegra Maar of hij groot genoeg is om elke millimeter van mijn clitoris te sluiten? O ja”.

Laten we eerst alle punten boven I breiden: er zijn geen twee identieke klitoren, mijnstudentenleven.nl/news/onderwijskeuze__rapportagetips__studentenverzekering_en_ed.html want er zijn geen twee tweelingleden. We zijn allemaal verschillend (WAARSCHUWING: Volg de link Foto), en onze lichamen verschillen van elkaar – dit is normaal. Ten tweede zijn alle klitoren gesloten met een kap – klein stuk leer bevestigd aan de seksuele lippen. Net als het extreme vlees sluit het hoofd van een lid.

In de meeste gevallen, verhogen van de maten van opwinding, de clitoris zoals het “verscheen” als gevolg van de kap. Maar voor sommige vrouwen “vast”, stelt het hoofd van

de clitoris niet volledig bloot. Dit is een congenitale functie, en het is niet eng.

“Vorig jaar, na een andere mislukte poging om te genieten van Cunnilingus, werd ik nieuwsgierig, – vervolgt Miz Moss. – Om een ​​orgasme te ervaren, heb ik een vrij sterke druk op de clitoris nodig, en ik was al die tijd overtuigd dat orale strelen – gewoon niet de mijne. Van pure nieuwsgierigheid, ik ben nog steeds vast met een spiegel en keek "onder de motorkap". ontdekken dat ik mijn eigen clitoris niet zie. ik voel het. Ik zit op hurken boven de spiegel (die ik specifiek heb gekocht om mijn clitoris te verkennen) en ik kan de clitoris niet vinden! Het was volledig gesloten door de klankhood “.

Hoe beïnvloedt het seks?

Dus, hoe te begrijpen dat je een gelukkige eigenaar bent van een uitgebreide capuchon? Als je eruit ziet, maar je ziet niet (je weet precies wat de clitoris hier moet zijn, maar het is niet), waarschijnlijk is hij verborgen onder de motorkap.

De eerste vraag die u waarschijnlijk interesse hebt: hoe mijn seksleven te beïnvloeden? Mos was ook bezorgd over: “In elke seksuele imperfectie gaf ik de ongelukkige capuchon de schuld. Het is niet mijn schuld die me naar een orgasme brengen, tegelijkertijd en moeite neemt hoe de boekenkast zelf van IKEA te verzamelen!”

Ze sprak de dokter aan voor advies en hoorde iets onverwachts. Dr. Vanessa Marin, seksspsychotherapeut, vertelde Moss dat vrouwen met een verborgen clitoris gevoeliger zijn dan de rest. Als je de capuchon beweegt, dan komt de clitoris, die in principe niet rechtstreeks niet rechtstreeks wordt, van plezier gewoon “zijn hoofd verliezen”.

Take a Look at Other Products

Lorem Ipsum

5kW

Lorem Ipsum

5kW

Lorem Ipsum

5kW

Lorem Ipsum

5kW